Hvordan benytter jeg adresseopslag?

Du kan benytte adresseopslag når der skal indtastes adresseoplysninger på dine kunder på webapplikationen og på appen. På den måde sikrer du dig at adresserne på dine kunder altid er stavet korrekt og dermed bliver lettere at søge i.

Adresseforslagene er sorteret efter, hvor tæt de er på postnummeret på adressen, som er angivet i jeres virksomhedsindstillinger.

For at benytte adresseopslag skal du taste mindst fire tegn i adressefeltet (feltet for vejnavn). Dette kan gøres på eksempelvis en ordre eller inde på en kunde:

Du vælger den ønskede adresse enten ved at klikke på den med musen eller ved at navigere hen til den ved hjælp af piletasterne og derefter trykke på Enter. Adressefeltet samt felterne for postnummer og by udfyldes nu med de valgte informationer: