Hvordan opretter jeg bankinformationer og adresser på afdelinger?

For hver afdeling kan du oprette et særskilt sæt af bankinformationer og adresseoplysninger. På den måde kan du overskrive virksomhedens informationer med afdelingens på de ordrebekræftelsesdokumenter og fakturaer som sendes til kunderne.

For at tilføje bankoplysninger og/eller adresse, skal du ind på siden hvor du kan ændre oplysninger om afdelingen. Her kan du i bunden af siden klikke på "Tilføj adresse" og/eller "Tilføj bankoplysninger" for at tilføje adresse- og/eller bankoplysninger til afdelingen:

Du får nu mulighed for at indtaste de ønskede oplysninger:

Når du er færdig med at indtaste oplysningerne klikker du på "Gem"-knappen ude i højre side for at gemme ændringerne.

Hvis du ønsker at slette oplysningerne og dermed benytte de oplysninger som står i jeres virksomhedsindstillinger, skal du blot klikke på "Brug virksomhedens adresseinformationer" og/eller "Brug virksomhedens bankinformationer" og derefter klikke på "Gem"-knappen.