Hvordan opretter jeg nye timetillægstyper?

Du kan oprette nye tillægstyper i webapplikationen. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg 'Administration' i menuen. I listen vælges 'Arbejdstids-, tillægs- og fraværstyper' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når du fører musen hen over linjen.

Du får nu vist en liste over dine tillægstyper. Du opretter en ny tillægstype ved at klikke på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælge 'Tilføj ny tillægstype' i menuen.

Angiv et navn for tillægstyper samt et typekode. Angiv evt. i hvilken tidsperiode opgaven skal være tilgængelig. Startdatoen skal være den dato hvor det tidligst er muligt for medarbejderne at registrere tillæg af den pågældende type. Hvis det skal være muligt for medarbejderne at registrere tillæg af denne type for arbejde udført tilbage i januar 2015, skal startdatoen dermed være 01-01-2015.

Derudover skal det vælges om tillægget udregnes pr. time eller pr. registrering. Til sidst skal der vælges en sats for tillægget ved at vælge blandt jeres egne materialer.