Sproom sammen med Minuba

Har du nogle leverandører/grossister som ikke er i Minuba og ønsker du at modtage elektroniske faktura (EDI) fra dem, kan du benytte Sproom. Dette kræver at du opretter en konto hos Sproom, efterfølgende vil du så kunne modtage elektroniske fakturaer.

Minuba modtager kun EDI faktura fra godkendte grossiter/leverandører, så du skal tilføje Sproom i Minuba i listen over dine grossister under -> Administration ->  Grossistaftaler:

Når du har tilføjet Sproom klik så på indstillinger og tryk på "Klik for at sende mail til grossisten". Minuba åbner nu din email klient med en tekst som sendes til Sproom support.

De vil så kunne hjælpe med at sætte Sproom op for jer, du er naturligvis også velkommen til kontakte Minuba support skulle der være spørgsmål.

Efterfølgende skal du hos Sproom skal du så sætte den op til at videresende til din data+(dit unikke nummer)@minuba.dk ligesom på billedet herunder:

Læs mere om hvordan du behandler EDI faktura her.