Hvordan får jeg sendt mails med store vedhæftede filer?

De fleste mailprogrammer har en indbygget begrænsning på hvor store e-mails de kan modtage. Det betyder, at hvis du f.eks. vil sende dokumentation til kunden og har en masse store filer, kan du risikere at kunden aldrig modtager mailen på grund af denne begrænsning. Derfor er alle mails som sendes gennem Minuba begrænset til maks at fylde 12 megabytes (MB). Dette gør at du vil blive mødt med en fejl, hvis du prøver at sende en mail, hvor alle vedhæftede filer tilsammen fylder mere end det.

I dette tilfælde bliver du nødt til at sende færre vedhæftede filer, eller uploade mindre versioner af samme, hvis muligt.

Hvis du forsøger at sende en mail som er for stor, og hvis størstedelen af de vedhæftede filer er billeder, vil du få mulighed for at nedskalere billederne, så mailens samlede størrelse bliver mindre:

Hvis du trykker på "OK", vil Minuba gå igennem billederne, største først, og gøre højden og bredden mindre indtil mailen er kommet under de 12 MB i størrelse. Minuba kan gøre dette med GIF, BMP, JPEG og PNG filer.

I særtilfælde hvis der er mange store filer, der ikke er billeder og/eller mange billeder, kan størrelsen på de sendte billeder blive meget lille. Minuba vil vise en fejlmeddelelse, hvis det vurderes at billederne bliver for små til at være af acceptabel kvalitet.

Hvis nedenstående advarsel kommer frem, bør du overveje om du har billeder, hvor det er meget vigtigt de er af en vis kvalitet, og sende dem separat over flere mails. Du kan eventuelt sende en "test mail" til dig selv først for at se, hvordan billederne ser ud. Hvis du trykker på "OK", vil Minuba efterfølgende give en fejl, hvis det vurderes at billederne bliver for små til at være af acceptabel kvalitet (under 1 kilobyte størrelse).

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer