Hvordan overfører jeg en leverandørfaktura til en arbejdsseddel?

Du kan lægge en leverandørfaktura på en arbejdsseddel, så du eller en overmontør senere kan tage stilling til, hvad der er brugt på ordren. På den måde kan du hurtigt få leverandørfakturaen over til økonomisystemet til bogføring, også selvom du endnu ikke ved, om alle materialer skal bruges.

I Minuba kan en række leverandører sende fakturaer elektronisk direkte til Minuba. Se i din opsætning under "tandhjulet" -> "Administration" -> "Grossistaftaler" om dine valgte leverandører kan levere fakturaer direkte til Minuba. Minuba kan indlæse fakturaer i OIOUBL-format.

Du kan arbejde med håndtering af EDI-fakturaer, hvis du er administrativ bruger og har rollen "Tilbud/ordre" eller "Fakturering".

Under fanen "Fakturering", klikker du  på "Import/eksport" knappen og vælger "Automatisk import af EDI-faktura".

Under "Indkomne fakturaer" vælger du den faktura du vil overføre til en arbejdsseddel, klik på den nye knap "Overfør".

Hvis leverandørfakturaen er mærket rigtig, så vil Minuba automatisk vælge arbejdssedlen. Du kan altid selv vælge en arbejdsseddel.

Du kan skrive en note til fakturaen ved at klikke på "Mere" -> "Tilføj note", hvis du har en besked angående denne faktura, eller hvis der er noget særligt, der skal huskes på arbejdssedlen.

Overfør fakturaen til arbejdssedlen ved at klikke på "Godkend og afslut".

Vil du vide, hvordan du behandler linjerne på arbejdssedlen så læs mere her.