Hvordan skifter jeg kunde og beholder adresser på en arbejdsseddel?

Du har mulighed for at ændre kunden på din arbejdsseddel og overføre en eller flere af de nuværende adresser til den nye kunde.

F.eks. kan du have udført noget arbejde hos en kunde på en given adresse, og senere finder du ud af at kunden ikke selv skal betale for det udførte arbejde. Fakturaen skal med andre ord sendes til en anden kunde, men den nuværende kundes adresse skal benyttes som installationsadresse.

Skift kunde og behold adresse

Klik på rediger-knappen i højre side af 'Kunde'

1. Klik på knappen 'Skift kunde'

2. Vælg 'Skift kunde og behold en eller flere adresser'

3. Vælg blandt dine kunder i søgefeltet:

4. Vælg den eller de adresser som du ønsker at beholde:

I dette eksempel angives den nuværende kontaktadresse (Preben Larsen) til at være installationsadresse på den kunde som der skiftes til (Ahlgade Boligforening).