Hvordan tilpasser jeg visningen af materialeregistrering?

I Minuba kan du tilpasse visningen og vælge hvilke felter (kolonneoverskrifter), du vil have vist i materialeoversigten. Det kan du gøre både på tilbud, ordre, arbejdsseddel, samt faktura.

Hvis du f.eks. ønsker at få vist listeprisen i en materialeoversigt, gør du følgende:

Ved afsnittet "materialeregistrering" klikker du på knappen med de tre vandrette streger i højre side af skærmbilledet og vælger "Vælg felter":

Der fremkommer nu en dialog, hvor du angiver, hvilke felter du vil se i din visning.

Sæt flueben i "Listepris" eller i et eller flere af de andre felter, som du ønsker skal fremgå af oversigten, og tryk derefter på OK.

I dette eksempel er valgt at få vist "antal", "listepris", "avance", "indkøb", "salgspris" og "total".

Materialeoversigten viser nu de valgte felter herunder: