Opret ordre i ordreplanlægning

Når du er inde på ordreplanlægningen, har du mulighed for at hurtig-oprette en ordre.

Hvis du vil vide mere om, hvordan ordreplanlægningen fungerer, så se guiden Planlægning af ordrer.

Du hurtig-opretter en ny ordre ved at klikke og trække i et ønsket tidsrum til højre for 'Ny ordre' som befinder sig øverst i listen over arbejdssedler:

Når du har valgt ordrens start- og sluttidspunkt og slipper musen, kommer der en dialog frem hvor du kan tilføje yderligere informationer om ordren:

Når du har udfyldt de nødvendige informationer, klikker du på knappen 'Opret ordre', hvorefter der oprettes en ny ordrekladde.

Når du har oprettet en ny ordrekladde og du gerne vil til arbejdssedlen, kan du klikke på den i kalenderen og derefter klikker du på knappen 'Gå til arbejdsseddel'.