Planlægning af ordrer

Du kan planlægge start- og sluttidspunkter for dine ordrer, uden at det lægges i medarbejderens arbejdstidskalender.

For at komme til ordreplanlægningen skal du klikke på fanen "Planlægning". Her klikker du på knappen ”Ordreplanlægning”.

Når du åbner ordreplanlægningen, ser du listen med alle ordrer, som er planlagt i det tidsinterval du har valgt og alle de ordrer, som endnu ikke er planlagte.

Hvis du holder musen hen over en ordre, kommer der en boks frem som viser informationer om den valgte ordre.

Vil du have yderligere information omkring en ordre kan du gå til arbejdssedlen ved klikke på registreringen. Dialogen viser start- og sluttidspunkt for ordren og giver dig mulighed for at åbne arbejdssedlen. Hvis du vil ændre i start og slut tidspunktet for ordren kan du trække og flytte registreringerne rundt efter behov.

Hvis du vil vide mere om, hvordan man kan hurtig-oprette en ordre i ordreplanlægningen, så se guiden Opret ordre i ordreplanlægning.

Hvis du vil tilbage fra ordreplanlægning til arbejdstidsplanlægning kan du trykke på knappen "Arbejdstid" øverst på siden.