Rapport over forbrugte og fakturerede materialer

Minuba giver dig mulighed for at trække en rapport over det registrerede materialeforbrug og materialesalg i en given periode.

Under "Ledelsesoverblik" i afsnittet "Rapportering" finder du rapporterne: "Forbrugte materialer" og "Solgte materialer" som vist nedenfor.

På begge rapporter har du følgende muligheder for at afgrænse i hvilken periode du ønsker rapporten genereret for.

Klik på "Eksport" for at eksportere rapporten til Excel.

"Forbrugte materialer" viser dig, hvilke materialer der er registreret som forbrugt på arbejdssedlerne.

"Solgte materialer" viser dig, hvilke materialer der er registreret og faktureret på godkendte fakturaer.