Hvordan kan jeg sætte en standardrabat på en kunde?

Hvis du har en aftale med en kunde om en fast rabat på timer og materialer, kan du sætte Minuba op, så rabat automatisk bliver fratrukket materialer eller timer.

For at gøre det skal du ind på kundelisten. Øverst til højre klikker du på "tandhjulet" -> ”Kunder”.

Gå til redigeringssiden for den kunde der skal have en standardrabat ved at klikke på dens tekst eller "Vis" knappen.

På denne side kan findes felterne "Rabat på tid" og "Rabat på materialer". Indtast rabatten i procenttal og tryk på gem knappen.

"Rabat på materialer" lægges på alle materialer som ikke er tidsregistreringer. Procenttegnet kan godt undlades.

Når du fremover går ind på en eksisterende eller ny arbejdsseddel, tilbud eller ordrer der har den givne kunde, vil de angivne rabatter indsættes automatisk når du tilføjer nye materialer i f.eks. kalkulation. Husk, at rabatten vil ikke ændre sig for allerede gemte materialelinjer, ligesom at fri-tekst linjer heller ikke fratrækkes rabat.