Hvordan eksporterer jeg materialer og timer fra arbejdsseddel?

For medarbejdere: På kontoret

Hvis du har en arbejdsseddel med mange materiale og timeregistreringer, har du mulighed for at skabe dig det overblik du har brug for ved at indlæse rådata i f.eks. Excel. I Excel kan du lave de sammentællinger og grupperinger du har brug for.

Når du er inde på en arbejdsseddel kan du eksportere dine registreringer i csv-format til Excel på følgende måde:

1. Tryk på "Ordre"-pilen i proceslinjen
  2. Klik på "Eksporter materiale- og tidsregistrering"

Du vil nu få en .csv fil med alle registreringer, som du kan vælge at gemme eller åbne i Excel.