Kan jeg finde oplysninger om slettede brugere?

Du kan få et overblik over slettede brugere ved at klikke på indstillinger (tandhjulet), vælge “Administration” og derefter “Brugere”.

Her kan vises to tabeller, en for ”aktive” og en for ”slettede” brugere. Du kan skjule og vise tabellerne ved at trykke på knapperne ved siden af ”Vis” i værktøjsbjælken. Hvis du klikker på en slettet bruger får du mulighed for at rette i informationerne for denne.

OBS: Hvis du vil genbruge e-mail adressen fra en slettet bruger på en anden, skal den førstnævnte ændres, da der ikke må være to brugere med den samme e-mail.

Du kan se yderligere historisk data fra en slettet bruger ved at klikke på indstillinger (tandhjulet) og vælge “ Timesedler”.

Vælger du en periode i værktøjsbjælken hvor den pågældende slettede bruger har registrerede timer, vil de blive vist.

Herfra kan du så trykke på ”Saldo”, ”Vis Log” eller selve medarbejderen for at få vist ”Min tid” for dem. Her kan du bladre frem og tilbage i uger og måneder som sædvanligt og få vist den slettede medarbejders tidsregistreringer.

Slettede bruger bliver ellers ikke vist i medarbejder menuer på Min Tid, Min Plan, Arbejdssedler o.lign.

 

 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer