Hvad kan man med en serviceordre?

Når du laver en ordre gennem en serviceaftale er det en serviceordre. Disse serviceordre har lidt ekstra funktionalitet som skal hjælpe dig med at holde styr på hvad du lavede sidste besøg og hvad du skal huske at lave næste besøg.

På billedet kan du se hvilken serviceaftale ordren kommer fra.

Du kan også gå til forrige serviceordre hvis du skal finde dokumentation fra sidste service besøg. Du kan også gå til næste serviceordre for at putte eventuelle registreringer eller lignede ind.

Hvis du blot skal give en lille besked videre til næste besøg så kan du bruge "Besked til næste serviceordre:". Den kommer frem når du trykker på rediger på serviceaftale afsnittet. Så dukker det frem på den næste service ordre som eksemplet på billedet.