Hvordan opretter jeg ekstra arbejde på app'en?

For at oprette ekstra arbejde skal du blot navigere ind på den pågældende igangværende arbejdsseddel og klikke på +-knappen nederst i højre hjørne.

Vælg derefter Ekstra arbejde i menuen.

Herefter angiver du en overskrift samt beskrivelse af det ekstra arbejde der skal udføres.

Når du har navngivet og beskrevet dit ekstra arbejdet klikker du på Gem og så er dit ekstra arbejde oprettet.

Du finder det oprettede ekstra arbejde nederst på arbejdssedlen: