Hvordan rydder jeg cachen i en ældre version af Internet Explorer på Windows?

Hvis du benytter en version af Internet Explorer, som er ældre end version 10, kan fremgangsmåden for at rydde cachen være anderledes end for nyere versioner.

1. Klik på knappen Indstillinger Knappen Funktioner oppe i højre hjørne

2. Vælg Sikkerhed

3. Klik på Slet browserdata

Hvis de tre første trin ikke passer på din browser, kan du trykke på Ctrl+Shift+Delete

5. Marker afkrydsningsfeltet Midlertidige Internet filer, og sørg for at alle andre afkrydsningsfelter ikke er markeret

6. Klik på Slet