Hvordan bruger jeg ekstra arbejde på appen?

Denne korte guide hjælper dig i gang med at bruge ekstraarbejde på appen. Formålet med ekstraarbejder er at kunne lave arbejder ved siden af hovedopgaven. Dette er især nyttigt, hvis man har aftalt en fast pris på hovedopgaven, men man samtidig gerne vil afregne ekstraarbejdet efter forbrug på samme faktura.

Hvordan opretter jeg ekstra arbejde til en arbejdsseddel?

For at oprette ekstra arbejde skal du blot navigere ind på en arbejdsseddel og klikke på "+"-knappen nederst i højre hjørne og vælge "Ekstraarbejde" i menuen.

Herefter angiver du en overskrift og en beskrivelse af det ekstraarbejde der skal udføres.

Når du har navngivet og beskrevet dit ekstra arbejdet trykker du gem og så er dit ekstraarbejde oprettet.

Ekstraarbejdet finder du nederst på arbejdssedlen:

Hvordan færdigmelder jeg ekstraarbejde?

På samme måde som en almindelig arbejdsseddel har ekstraarbejde en status. Når du skal ændre status for ekstraarbejdet, så skal du redigere dit ekstraarbejde. Det kan du gøre ved at trykke på blyanten på ekstraarbejdet.

Her kan du også ændre navn og beskrivelse, hvis det er relevant. Hvis du færdigmelder en arbejdsseddel med ekstra arbejde, så vil alle tilhørende ekstra arbejdssedler også blive færdigmeldt.

Hvordan registrerer jeg materialer på ekstra arbejde?

Du registrerer materialer på samme måde som du registrerer materialer på en almindelig arbejdsseddel. Den eneste forskel er, at du skal være opmærksom på feltet, hvor du vælger, hvilken opgave du præcis registrerer materialerne på.

Under "Vælg opgave" vælger du arbejdssedlen eller ekstraarbejdet som materialerne skal registreres på. Det gælder også, hvis der er oprettet flere ekstraarbejder på ordren.

Hvordan registrerer jeg tid på ekstra arbejde?

Du registrerer tid på ekstraarbejde på samme måde som du registrerer tid på arbejdssedler. Husk, at du altid kan søge på ordrenummeret for at finde tilhørende ekstraarbejder. Prøv evt. at søge efter ordrenummer eller ordrenavn.

God arbejdslyst med ekstraarbejde på Appen.