Sådan virker serviceaftaler

I Serviceaftale-oversigten kan du se alle de serviceaftaler du har lavet. Du kan også finde knappen ”Udtræk til service”.

Udtræk til service” knappen laver serviceaftale-ordren. Her vælger du en dato og når du trykker ”Ok”, vises en indikator på, hvor mange Serviceordrer, der vil blive oprettet. Datoen bestemmer hvor langt frem du vil oprette den pågældende Serviceaftale-ordrer. Dato kan ændres ved at trykke på kalender-ikonet.

Den vil vælge fra dagens dato og til den dato du specificere og så oprette en serviceordre for hver Serviceaftales ordrer, der falder inde for den valgte tidsperiode.

Eksempel 1.

Hvis en serviceaftale skal laves hver måned i 12 måneder, og sidste service var den 12. januar 2015, og dagens dato er 16. januar 2015. Så laver man et ”Udtræk til service” med datoen 16. januar 2016 så vil der stå at 12 ordre vil blive oprettet

Eksempel 2.

Hvis man har 2 serviceaftaler:

Serviceaftale 1: Skal laves hver måned og sidste service var den 12. januar 2015 .

Serviceaftale 2: Skal laves hver halve år og næste service dato er den 16. juni 2015.

Dagens dato er 16. januar 2015 når så laver man et ”Udtræk til service” med datoen 16. januar 2016 så vil der stå at 13 ordre vil blive oprettet (12 + 1 serviceordrer).

Når du har valgt, hvor langt frem du vil oprette serviceordre kan du trykke ”OK”, hvorefter ordrene findes under ”Ordrekladder” i din Overbliks-fane i Minuba.

NB! hvis du laver nye serviceaftaler efter du har lavet udtræk til service så skal du gøre det igen så de nye serviceaftalers ordrer også bliver oprettet.