Anlæg

Du kan vælge at tilføje anlæg til en serviceaftale. Det pågældende anlæg vil derefter komme på alle serviceordrerne. Modulet giver dig en række andre muligheder også;

• Du kan vælge at lave et nyt anlæg for den valgte kunde,
  • Du kan vælge et eksisterende anlæg for den valgte kunde eller
  • Du kan søge efter andre kunders anlæg
  • Naturligvis kan du også undlade at vælge et anlæg.

Husk at gemme alle dine ændringer ved at trykke på ”diskette-knappen” i højre side af skærmbilledet.

Nu er din serviceaftale lavet og du kan gå tilbage til oversigten for Serviceaftaler ved at trykke på ”Serviceaftaler” fanen ved siden af ”Planlægning”.