Hvordan aktiverer jeg serviceaftale modul?

Hvis du vil prøve den nye funktionalitet finder du Servicemodulet under ”tilvalgsmoduler” under menuen ”Administration”.

På selve serviceaftalemodul-siden findes en knap: ”Slå modul til”.

Tryk på knappen og modulet er slået til. Herefter vil du se at ”Serviceaftaler” er dukket op i dine faneblade, ligesom der er kommet en ny mulighed i jeres ”Opret ny” knap som hedder ”Serviceaftale”.

Samtidig vil du også se at ”Anlæg” findes som en mulighed under Indstillinger.

NB! hvis nogle medarbejdere ikke kan se ”Service-Modul” funktionaliteter som de ellers har rettigheder til at se, så skal den pågældende medarbejder logge ud af Minuba og derefter logge ind i systemet igen.