Andre Kalender klienter

Følg disse trin hvis du ikke kunne finde din kalender klient:

1. Åbn din kalender APP

2. Find valgmuligheden 'tilføj abonnementskalender' (denne valgmulighed er tilgængelig på de fleste klienter. Du kan også prøve at google navnet på klienten og hvordan man tilføjer en abonnementskalender til den angivne klient).

3.Indsæt linket, som du kan finde i Minuba under Administration →  Brugere → vælg den bruger du ønsker → Kalender synkronisering

Obs. ! Denne funktion er kun tilgængelig for administratorer. Kontakt din administrator, og spørg efter dit link.

4. Tryk 'OK' for at afslutte processen