Android

Følg disse trin for at synkroniser din Minuba kalender med Android Kalender:

1. Login på Google med din Android telefon med den konto der skal synkroniseres med Minuba Kalender. Klik derefter fra top-menuen på ”Mere → Kalender”.

2. Følg instrukserne under Google Kalender for at abonnere til Kalender feeden.
  3. Indsæt linket som hentes fra Minuba under Administration → Brugere → vælg den bruger du ønsker → Kalender synkronisering og kopier linket

Obs. !
    Denne funktion er kun tilgængelig for administratorer. Kontakt din administrator, og spørg efter dit link.

4. Du vil se 'abonnementskalender' fremgå under 'Andre Kalendere'

5. Åbn din Kalender APP på Android telefonen og under indstillinger skal Google konto været sat til og derefter vælg 'Synkroniser nu'.

6. Det kan være at du først skal vælge Google konto kalenderen under 'Andre kalendere' og derefter vælge det synkroniserede kalender som Android Telefonen skal synkroniseres med (som standard kan det være at 'Andre Kalendere' ikke er valgt til).