OSX (Mac) Kalenderen

Følg disse trin for at synkronisere din Minuba kalender med Mac Kalender:

1. Åbn din kalender applikation
  2. Klik på fil og vælg 'Ny abonnementskalender'

3. Indsæt linket, som du kan finde i Minuba under Administration →  Brugere → vælg den bruger du ønsker → Kalender synkronisering

Obs. ! Denne funktion er kun tilgængelig for administratorer. Kontakt din administrator, og spørg efter dit link.

4. Klik på 'abonner' knappen
  5. Konfigurer din kalender ved at navngive kalenderen og vælg et interval for frekvensen af automatisk synkronisering af OSX (Mac) Kalenderen med Minuba Kalenderen (for eksempel 1 time)