Google calendar

Gå til Google kalender (https://calendar.google.com)

1. Klik på pilen ved ”Andre kalendere” i venstre side af skærmen
  2. Klik ”Tilføj via webaddresse”

3. Kopier linket som du finder i Minuba under ”Administration”->”Brugere” (vælg den bruger du ønsker)->”Kalender synkronisering” og indsæt det i feltet ”Webaddresse”.

Obs. ! Denne funktion er kun tilgængelig for administratorer. Kontakt din administrator, og spørg efter dit link.

4. Efter et øjeblik vil kalenderen komme frem i venstre side af skærmen

Eventuelt:

1. Klik på pilen på den nylig oprettede kalender og vælg ”kalenderindstillinger”
  2. Ændre navnet på kalenderen til Minuba eller hvad du måtte ønske.