Opgørelse over igangværende og afsluttede arbejder

Opgørelsen over igangværende og afsluttede arbejder indeholdende nøgletal giver dig:

• Hurtigt overblik over aktuelle aktiviteter i virksomheden
  • Nem oversigt over fremdrift og risikograd på de enkelte sager samt for hele virksomheden
  • Hurtig rapportering ved regnskabsaflæggelse

Find opgørelsen under Ledelsesoverblik, i menuen vælger du ”Rapportering". Klik på ”vis” ud for linjen med de ”Igangværende og afsluttede arbejder”. I det nye vindue angiver du de datoer, for den periode du vil have rapport fra. Du kan vælge alle kunder eller se rapport for en bestemt kunde. Med få klik har du nu mange nyttige informationer om din virksomhed til din rådighed, og du kan altid eksportere rapporten til Excel og arbejde videre der.