Hvordan opretter jeg flere forskellige timepriser?

Du kan oprette alle de timepriser som du har brug for.

Timepriserne / timesatsterne opretter du som egne varer / materialer. For at oprette nye timepriser gør du følgende:

- Klik i højre hjørne på "tandhjulet" -> "Administration" -> "Materialer"
- Her ser du listen af jeres egne timer og materialer.
- Vil du rette et materiale, så hold musen over linjen og klik på "Ret"
- For at oprette en ny klikker du på "Opret ny" -> "Tilføj nyt materiale"
- Skriv nummer, navn, kostpris og salgspris. Husk at sætte flueben i "Materiale til timeregistrering", når det er til timeregistrering

For at tildele en timesats til en specifik medarbejder, så gør du følgende:
- Klik i højre hjørne på "tandhjulet" -> "Administration" -> "Brugere"
- Vælg den bruger du ønsker at give en særlig simesats og klik "Vis"
- Under ansættelsesperiode vælger du, den ønskede timesats