Hvorfor kommer der ikke nogen beskrivelse og pris frem, når jeg scanner en stregkode på et materiale?

Det er vigtigt, at du er tilknyttet de elektroniske varekataloger fra dine grossister, når du scanner materialer. For at tilknytte dine grossister skal du gøre følgende: Klik i højre side af skærmen på tandhjulet. Vælg virksomhedsindstillinger. I højre side under virksomhedsdetaljer vælger du grossister. Fra listen vælger du de grossister, du ønsker tilknyttet, og herefter klikker du på afslut.

Hvis du oplever problemer, selvom du har oprettet grossisten, så kan det skyldes at der ikke er sammenhæng mellem den scannede stregkode og varenummeret i grossistens varekatalog.