Jeg har et ønske om en ny funktion i Minuba. Hvad gør jeg?

Hos Minuba arbejder vi hele tiden på at skabe det bedste produkt, der skaber størst mulig værdi for jer, vores kunder.

Når nye ønsker skal indarbejdes i Minuba, skal de skabe stor merværdi, samtidig med at Minuba skal være let at bruge. Hvert enkelt ønske vurderes nøje ud fra de hensyn.

Når du kommer med et ønske skal vi have en fælles forståelse for, hvad dit ønske helt præcist går ud på. Derfor har vi brug for at du skriver det til os på en mail:

1. Hvad er formålet med ønsket, hvad vil du gerne opnå ?
  2. Hvordan tænker du at Minuba skal fungere hvis ønsket bliver lavet? Hvilken arbejdsgang taler vi om ? Vedhæft gerne en skitse eller skærmbilleder.

De ønsker vi modtager om nye funktioner, bliver tilføjet vores ønskeliste, hvis vi vurderer at det vil skabe værdi for mange.

Du har også mulighed for at deltage i vores dialogmøder rundt omkring i landet, og der fortælle om de ønsker du har til Minuba.

Er dit ønske allerede på listen, giver vi dig naturligvis besked om det.

På den måde giver vi dig som Minuba kunde direkte indflydelse på, hvad der skaber størst værdi i din hverdag med Minuba.