Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt min adgangskode?

Hvis du er på webapplikationen, så klik på ”Login” i menuen og tryk på linket ”Glemt din adgangkode?” og følg instruktionen.

Hvis du er på app'en, så kontakt en administrativ minubabruger, og få dem til at give dig en ny adgangskode. Det kan de gøre ved at trykke på tandhjulet => administration => brugere, gå ind på den aktuelle bruger, og klikke på 'skift adgangskode' under 'Handlinger' øverst til højre. Du kan også selv skifte den ved at logge ind på en pc og vælge tandhjul => skift adgangskode.