Kan jeg slette en rabataftale hos en grossist?

Du sletter en rabataftale hos en grossist ved at slette grossistaftalen. Vil du fortsat have adgang til grossistens varekatalog, skal du efterfølgende oprette en ny grossistaftale, der derefter vil være uden en rabataftale.

Du sletter en grossistaftale i webapplikationen ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge 'Administration' i menuen. I listen vælger du 'Grossistaftaler' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen.

Du ser nu en liste over alle dine grossistaftaler. Du sletter den aftale, du ikke længere ønsker at have, ved at klikke på 'Slet' under 'Handlinger' ude i højre side af linjen. 'Slet' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen. Du bekræfter, at du vil slette aftalen ved at klikke 'Ok' i det vindue, der åbnes. Aftalen er nu slettet.

Ønsker du at oprette en ny aftale med grossisten, for stadig at have adgang til grossistens varekatalog, klikker du på 'Opret ny' i 'øverste højre hjørne af siden og vælger 'Tilføj grossist'. I vinduet, der åbnes, klikker du på den lille pil ved siden af feltet [Vælg grossist], og vælger den ønskede grossist på listen.

Du afslutter ved at klikke på 'Ok'. Grossisten er nu tilføjet din grossistliste uden en tilhørende rabataftale, og du har som hidtil adgang til grossistens varekatalog.