Hvordan afsluttes en serviceaftale?

Du afslutter en serviceaftale ved at afvise den ordre, der ikke skal udføres. Dette vil ikke påvirke det foregående arbejde, da hver enkelt servicegang ligger som separate ordre.

Du kan afvise en ordre både i webapplikationen og via appen.

Webapplikation

Du afviser en ordre ved at åbne arbejdssedlen for den pågældende ordre. I proceslinjen placeret øverst på arbejdssedlen, klikker du på den del angivet 'Påbegynd' og vælger 'Afvis' i menuen.

Angiv i feltet 'Bemærkning' hvorfor ordren afvises og godkend ved at klikke på 'Ok'. Ordren og alle fremtidige serviceordrer er nu afvist og den afviste ordre vil være tilgængelig i arkivet.

App

Du afviser en ordre ved at åben arbejdssedlen for den pågældende ordre. Klik på statusbjælken øverst på arbejdssedlen og vælg 'Afvis' i menuen, der åbnes.

Angiv i feltet 'Beskrivelse' hvorfor ordren afvises og godkend ved at klikke på 'Ok'. Ordren og alle fremtidige serviceordrer er nu afvist.