Hvordan angiver jeg i hvilken periode en ordre skal udføres uden at angive et specifikt tidspunkt for udførelsen?

Du kan på en ordre under 'Pris og arbejdsplan' angive i hvilken periode den givne ordre skal udføres. Dette sætter en overordnet tidsperiode for udførelsen uden at det specifikt planlægges, at en medarbejder skal udføre opgaven på et specifikt tidspunkt.

Du kan angive arbejdsplanen både på en ny ordre og på en eksisterende ordre i webapplikationen. På appen er det muligt at angive udførelsesperiode på en ny ordre.

Webapplikation

Åben den pågældende ordre, enten en ny eller eksisterende og klik på 'Pris og arbejdsplan' under 'Genveje' i højre panel. Dette åbner sektionen for 'Pris og arbejdsplan' på ordren og du kan nu angive udførelsesperioden under 'Arbejdet påbegyndes' og 'Arbejdet afsluttes'. Du kan både angive dato og tidspunkt, så arbejdet for eksempelvis skal udføres i perioden 31. januar 2015 til 3. februar 2015 eller 31. januar 2015 i tidsrummet 8:00-12:00 (som angivet i eksemplet nedenfor). Det er ikke påkrævet at angive udførelsesperioden og det er muligt kun at angive enten start- eller sluttidspunkt.

Du angiver datoerne ved at skrive datoerne direkte i felterne i formatet dd-mm-åååå eller ved at klikke på det lille ikon af en kalender ved siden af feltet og vælge den ønskede dato i kalenderen, der åbnes. Tidspunktet angives ved at klikke på pilen og vælge det ønskede tidspunkt på listen.

App

Når du opretter en ny ordre på appen kan du under 'Pris og arbejdsplan' angive udførelsesperioden for den pågældende ordre. Du opretter en ny ordre ved at klikke på '+' i øverste højre hjørne når du er på siderne 'Overblik' eller 'Ordrekladder'.

I sektionen 'Pris og arbejdsplan' kan du angive udførelsesperioden under 'Arbejdet påbegyndes' og 'Arbejdet afsluttes'. Du kan i appen angive datoer for udførelsesperioden, ved at klikke på det ønskede felt og vælge den ønskede dato i kalenderen, der åbnes. Det er ikke påkrævet at angive udførelsesperioden og det er muligt kun at angive enten start- eller sluttidspunkt.