Hvordan gendanner jeg et afvist tilbud?

Alle afviste tilbud og ordrer er tilgængelige i arkivet i webapplikationen. Arkivet er synligt nederst på siden under fanen 'Overblik'.

For at gendanne et afvist tilbud eller en afvist ordre, åbnes den pågældende sag fra arkivet ved at klikke på beskrivelsen eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen for den pågældende sag. 'Vis' bliver synlig når du fører musen hen over linjen.

Øverst på arbejdssedlen er placeret en proceslinje. Klik på delen angivet 'Ordre' og vælg derefter en af følgende muligheder i menuen:

• Kopier til nyt tilbud
  • Kopier til ny ordre