Kan jeg oprette tilbagevendende ordrer?

Hvis der er tale om ordrer, der gentages løbende med samme interval, eksempelvis en opgave, der skal løses for en kunde en gang om året eller hver anden uge, kan man oprette en ordretype, med den egenskab, at den gentages med et givent interval. Når du så opretter en ordre, der løbende skal gentages, angiver du den specifikke ordretype for den ordre.

Du opretter en ordretype ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge 'Administration' i menuen. I listen vælger du 'Ordretyper' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen.

Du ser nu en liste over alle dine ordretyper og kan her oprette en ny ved at klikke på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælge 'Ordretype' i menuen. Du udfylder med detaljer om den givne ordretype og under 'Serviceindstillinger' kan du angive hvor ofte ordren skal gentages. Hvis ordren eksempelvis skal gentages én gang om året indtaster du '1' i feltet efter 'Gentages hver' og vælger 'År' i [Vælg periode].

Der kan vælges følgende perioder:

• Dag(e)
  • Måned(er)
  • År

Skal ordren gentages hver tredje uge angives dette derfor som hver 21. dag.

Du kan som altid tilknytte bestemte kvalitetssikringsdokumenter og/eller materialer til ordretypen. Afslutningsvis gemmer du den nye ordretype ved at klikke på 'Gem ændringer' under 'Handlinger' i højre panel.