Hvordan får jeg mit logo på de dokumenter jeg sender fra Minuba?

Du foretager logo-indstillinger i webapplikationen. Du klikker på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælger 'Administration' i menuen. I listen vælger du 'Logo og dokumentindstillinger' ved at klikke på linjen eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når man fører musen hen over linjen.

Her kan du foretage følgende indstillinger for dine dokumenter:

• Dokumentformat - fonttype, fontstørrelse, størrelse på marginer
  • Sidehoved - logo
  • Sidefod - informationer om din virksomhed
  • Baggrundsbillede - logo

Du har derfor flere muligheder for at få dit logo på dine PDF-dokumenter, enten som en del af sidehovedet eller som et baggrundsbillede på dokumenterne.

Du skal være opmærksom på, at filen indeholdende dit logo skal være et af følgende formater:

• jpg
  • bmp
  • jpeg
  • wbmp
  • png
  • gif

Sidehoved

Ønsker du dit logo øverst på dine dokumenter vælger du at indsætte dit logo i sidehovedet. Først skal du angive at sidehovedet skal vises på dokumenterne og derefter indsætter du dit logo ved at klikke på 'Choose file' eller 'Browse' (alt afhængig af hvilken browser du benytter) og vælge den fil der skal indsættes.

Efter du har valgt en fil skal du klikke på 'Gem ændringer' under 'Handlinger' i højre panel. Den uploadede fil er nu synlig og du kan flytte rundt på placeringen af dit logo hvis du ikke er tilfreds med den valgte placering.

Hvis du foretager ændringer af logoets placering skal du huske at gemme disse ændringer ved at klikke på 'Gem ændringer' under 'Handlinger' i højre panel.

Dit logo vil nu være synligt på alle fremtidige dokumenter du genererer i Minuba.

Baggrundsbillede

Du kan også vælge at indsætte dit logo som baggrundsbillede på dine dokumenter, således at teksten på dine dokumenter er placeret oven på dit logo. Du skal vælge at benytte baggrundsbillede og derefter uploade en fil med dit logo ved at klikke på 'Choose file'/'Browse' afhængig af browser.

Når du har valgt den ønskede fil klikker du på 'Gem ændringer' under 'Handlinger' i højre panel og det uploadede logo er nu synligt. Dit logo vil nu være synligt på alle fremtidige dokumenter du genererer i Minuba.