Jeg anvender primært den samme skabelon, kan denne vælges som standard?

Ja, du har selv mulighed for at vælge hvilken en af disse skabeloner, der skal benyttes som standard og dermed være den skabelon, der automatisk benyttes. Du kan vælge standardskabelon for henholdsvis tilbud, ordre og mails.

Du klikker på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælger 'Adminstration' i menuen. På listen vælger du 'Skabeloner' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen.

Du får nu en liste over alle dine skabeloner. For henholdsvis 'Tilbud', 'Ordre' og 'Mail' kan du nu vælge hvilken skabelon du vil benytte som standard ved at klikke på radioknappen ud for den givne skabelon i kolonnen 'Standard'.