Hvor finder jeg mine fakturaer, der er importeret via EDI?

Du kan se en liste over alle importerede EDI-fakturaer, hvis du har opsat EDI-aftaler med en eller flere af dine grossister. Du ser en liste over alle dine importerede fakturaer når du importerer fakturaerne i webapplikationen. Du skal derfor gå til enten fanen 'Overblik' eller fanen 'Fakturering' og vælge 'Import/Eksport' i bjælken placeret øverst på disse sider. Vælg 'Automatisk import af EDI-faktura' i menuen.

Du ser nu en liste over alle dine EDI-fakturaer, både de indkomne, der endnu ikke er godkendt på en ordre, samt de arkiverede, der tidligere er blevet godkendt på en ordre. Du kan se detaljer for de enkelte fakturaer ved at klikke på teksten på den pågældende linje eller klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen.

Har du udelukkende foretaget manuel import af EDI-fakturaer er det ikke muligt at se en samlet liste over importerede EDI-fakturaer.