Hvordan importerer jeg EDI-fakturaer?

Du importerer EDI-fakturaer i webapplikationen. Du kan importerer EDI-fakturaer fra fanerne 'Overblik' og 'Fakturering'. I bjælken placeret øverst på siden klikker du på knappen 'Import/Eksport'.

Herefter har du to muligheder for import af EDI-fakturaer, som afhænger af om du har modtaget fakturaerne fra grossisterne eller om fakturaerne skal importeres direkte fra grossisterne. Mulighederne er:

• Importer EDI-faktura
    Denne mulighed skal du vælge, hvis du har fået tilsendt EDI-fakturaerne fra grossisterne og de ligger gemt på din computer. Du skal sikre dig, at fakturaerne er i formatet OIOUBL eller OIOXML.
  • Automatisk import af EDI-faktura
    Denne mulighed skal du vælge, hvis fakturaerne skal importeres direkte fra grossisten. Du skal sikre dig, at din Minuba-konto er sat op til at håndtere EDI-faktura fra hver enkelt af de relevante grossister.

Importer EDI-faktura

Når du klikker på 'Importer EDI-faktura' åbnes et nyt vindue. Afhængig af hvilken browser du benytter, klikker du på 'Browse/Choose file/Vælg fil'.

I vinduet, der åbnes, vælger du en fil, der skal uploades og klikker på 'Open/Åben/Ok'. Derefter klikker du på 'Ok'. Du kan uploade én fil af gangen. Hvis du har flere filer, der skal uploades, skal du derfor foretage proceduren igen for hver af de enkelte filer, der skal uploades.

Når du har klikket på 'Ok' importeres fakturaen og du får adgang til fakturadetaljerne.

Automatisk import af EDI-faktura

Når du klikker på 'Automatisk import af EDI-faktura' indhentes alle registrerede EDI-fakturaer automatisk fra de grossister der er sat op til EDI-aftale på din Minuba-konto. Du får nu en liste over alle indkomne og arkiverede EDI-fakturaer fra dine grossistaftaler.