Kan jeg vedhæfte dokumenter, når jeg fremsender en faktura

Når du fremsender en faktura eller anden mail til en kunde, er det altid muligt at vedhæfte de dokumenter, der er relateret til den ordre du fremsender en mail vedrørende. Du kan vedhæfte følgende, hvis de er tilgængelige:

• Tilbudsdokument
  • Ordrebekræftelse
  • Kvalitetssikringsdokumenter
  • Dokumentation
  • Fakturakladde
  • Faktura

De enkelte dokumenter vælges under de tilhørende faner, der er placeret øverst i mailvinduet.

Under hvert enkelt faneblad vælges de dokumenter du ønsker at vedhæfte ved at klikke på det enkelte dokument. Det er muligt at vedhæfte flere af samme type dokument.