Jeg er færdig med en ordre, hvad gør jeg nu?

Når arbejdet på en ordre er færdigt, skal ordren færdigmeldes, for at angive at ordren er klar til gennemgang og fakturering. Dette kan udføres både i webapplikationen og appen.

Webapplikation

Øverst på arbejdssedlen for en ordre er der placeret en proceslinje. Klik på delen angivet 'Færdigmeld' og vælg 'Færdigmeld'. Ordren er nu færdigmeldt og klar til gennemgang og fakturering.

App

Øverst på arbejdssedlen for en ordre er der placeret en orange statusbjælke (status vil formentlig være angivet til 'I gang'). Klik på bjælken og vælg 'Færdigmeld' i menuen. Ordren er nu færdigmeldt og klar til gennemgang og fakturering.