Hvad er Minubas app?

Minubas app er et tillægsværktøj til Minubas webapplikation, der fungerer som medarbejdernes arbejdsværktøj på farten. Med appen får du adgang til alle dine arbejdssedler, materialeregistrering, timeregistrering, fotodokumentation og kvalitetssikring.

Kort sagt, alt hvad du skal bruge for hurtigt og effektivt at kunne udføre dit arbejde på en opgave og foretage efterfølgende registrering af brugte ressourcer.

Download Minubas APP