Kan jeg kreditere dele af en faktura?

Ja, det er muligt at kreditere enten en hel eller dele af en godkendt faktura. Har du allerede sendt fakturaen af sted til kunden skal du blot huske at sende kreditnotaen til kunden efterfølgende, hvilket du vil få mulighed for, når du godkender kreditnotaen.

Al kreditering foregår i webapplikationen. Placeret øverst på fakturaen finder du en proceslinje. Klik på delen angivet 'Faktura' og vælg derefter 'Krediter faktura' i menuen. Du bekræfter ved at klikke 'Ok' i vinduet, der åbnes, og du får nu mulighed for at redigere i kreditnotaen, så enten hele eller kun dele af fakturaen krediteres. Du godkender kreditnotaen ved at klikke på 'Godkend kreditnota' under 'Handlinger' i højre panel. Et nyt vindue åbnes hvor du har mulighed for at sende en mail med kreditnotaen til kunden. Tjek at du er tilfreds med de oplysninger, der er registreret, foretag eventuelle ændringer og send mailen til kunden ved at klikke på 'Ok'.