Hvordan sletter jeg en timeseddel?

Det er ikke muligt at slette en timeseddel. En timeseddel slettes dog såfremt brugeren, som den pågældende timeseddel er tilknyttet, bliver slettet.

Det er derimod muligt at slette en aflevering af timesedlen samt at slette godkendelsen af en afleveret timeseddel. Begge dele foretages i webapplikationen på den pågældende timeseddel. I bjælken placeret øverst på timesedlen klikkes på 'Aflevering' og herefter vælges ' Slet aflevering' eller 'Slet godkendelse'. 

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer