Kan man oprette forskellige typer arbejdsopgaver?

Ja, det er muligt at oprette forskellige timeregistreringsopgaver, så registreret tid både kan være sagsrelateret og kategoriseret efter opgavetype.

Du opretter timeregistreringsopgaver ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge 'Administration' i menuen. I listen vælges 'Timeregistreringsopgaver' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen. Du ser nu en liste over alle dine timeregistreringsopgaver. Du opretter en ny opgave ved at klikke på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælger 'Tilføj ny opgave' i menuen. Angiv et navn for timeregistreringsopgaven samt et opgavenummer. Angiv i hvilken tidsperiode opgaven skal være tilgængelig. Startdatoen skal være den dato hvor det tidligst er muligt for medarbejderene at registrere arbejde af den pågældende opgavetype. Hvis det skal være muligt for medarbejderne at registrere opgaver af denne type for arbejde udført tilbage i januar 2015, skal startdatoen dermed være 01-01-2015. Hvis der ikke er en slutdato for denne opgave skal du blot angive en dato langt ude i fremtiden, eksempelvis 31-12-9999.