Hvordan redigerer jeg en ordretype?

Du kan redigere en ordretype i webapplikationen ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og derefter vælge 'Administration' i menuen. I listen vælges 'Ordretyper' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når du fører musen hen over linjen. Du får nu vist en liste over alle ordretyper. Du vælger den pågældende ordretype ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Ret' ude i højre side af linjen for den pågældende ordretype. 'Ret' bliver synlig når du fører musen hen over linjen. I vinduet kan du nu redigere oplysningerne for den pågældende ordretype. Du kan tilknytte specifikke kvalitetetssikringsdokumenter ved at trække dem fra kassen 'Tilgængelige kvalitetssikringsdokumenter' til kassen 'Tilknyttede kvalitetssikrinsdokumenter'. Alternativt kan du markere et eller flere dokumenter ved at klikke på de pågældende navne og derefter klikke på '>>' for at tilknytte de valgte dokumenter. På samme vis kan du fjerne tilknyttede kvalitetssikringsdokumenter ved at trække dem fra kassen 'Tilknytte kvalitetssikringsdokumenter' til kassen 'Tilgængelige kvalitetssikringsdokumenter'. Alternativt kan du markere et eller flere dokumenter ved at klikke på de pågældende navne og derefter klikke på '<<' for at fjerne dokumenterne fra ordretype. Afslutningsvis klikkes på 'Ok' og dine ændringer gemmes.