Hvordan sletter jeg ordretyper?

Du kan slette ordretyper i webapplikationen ved at klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og derefter vælge 'Administration' i menuen. I listen vælges 'Ordretyper' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når man fører musen hen over linjen. Du får nu vist en liste over alle ordretyper. Du sletter en ordretype ved at føre musen hen over linjen for den pågældende ordretype og klikke på 'Slet'. Du bekræfter sletningen af den pågældende ordretype ved at klikke på 'Ok' i vinduet, der åbnes.