Hvordan kan jeg slette en grossistaftale?

Du sletter en grossistaftale på listen over alle dine grossistaftaler. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg 'Administration' i menuen.

I listen vælger du 'Grossistaftaler' ved at klikke på navnet, eller ved at klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen for grossistaftaler. 'Vis' bliver synlig, når du fører musen hen over linjen.

Du ser nu en liste over alle dine grossistaftaler. Før musen hen over linjen for den grossistaftale du ønsker at slette og klik på 'Slet' ude i højre side af linjen. Klik 'Ok' i vinduet, der åbner. Grossistaftalen er nu slettet og du vil ikke længere have adgang til varenumrene hos den pågældende grossist.