Hvordan registrerer jeg en grossistaftale?

I Minuba kan du registrere grossister til din profil, så du har adgang til deres varekatalog. For at tilføje en grossist til din Minuba skal du:

• Klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge 'Administration' i menuen.
  • På listen vælger du 'Grossister' ved at klikke på navnet eller klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis bliver synlig når du fører musen hen over linjen.

Tilføj en ny grossist

Ønsker du at tilføje en ny grossist klikker du på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælger 'Tilføj grossist' i menuen.

Et vindue vil åbne. Klik på pilen ved [Vælg grossist] og vælg den ønskede grossist fra listen. Klik derefter på 'Ok' og grossisten tilføjes til listen.

Sådan tilføjer du nemt og enkelt grossister til din Minuba.

Rigtig god arbejdslyst!