Hvordan registrerer jeg en grossistaftale?

Hvis du ønsker at registrere en grossist på din profil, så du har adgang til denne grossist varekatalog skal du klikke på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælge 'Administration' i menuen. På listen vælger du 'Grossister' ved at klikke på navnet eller klikke på 'Vis' ude i højre side af linjen. 'Vis bliver synlig når du fører musen hen over linjen.

Nu vises en liste over alle registrerede grossister, hvis der er nogle. Ønsker du at tilføje en ny grossist klikker du på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælger 'Tilføj grossist' i menuen.

I vinduet, der åbnes, klikker du på pilen ved siden af [Vælg grossist] og vælger den ønskede grossist fra listen. Klik derefter på 'Ok' og grossisten tilføjes til listen.