Hvordan opretter jeg en ny afdeling?

Du kan oprette en ny afdeling, når du er logget ind i webapplikationen. Klik på tandhjulet i øverste højre hjørne og vælg 'Administration' i menuen. I listen vælges 'Afdelinger' ved at klikke på navnet eller ved at klikke på 'Vis' i højre side af linjen. 'Vis' bliver synlig når du fører musen hen over linjen.

Du får nu vist en liste over dine oprettede afdelinger. Du opretter en ny afdeling ved at klikke på 'Opret ny' i øverste højre hjørne og vælge 'Tilføj ny afdeling' i menuen. Angiv et navn for afdelingen og tilknyt eventuelle medarbejdere og brugere. Du tilknytter medarbejdere og brugere ved at trække dem fra kassen 'Tilgængelige brugere' til kassen 'Tilknyttede brugere', eller ved at dobbeltklikke på den ønskede medarbejder. Alternativt kan du markere et eller flere navne på listen i kassen 'Tilgængelige brugere' og klikke på '>>' for at tilknytte de valgte brugere til afdelingen. Gem din nye afdeling ved at klikke på 'Gem ændringer' under 'Handlinger' i højre panel.